طرح اقامت طلایی پرتغال

طرح اقامت طلایی پرتغال

portugalبرنامه تابعیت  طلایی کشور پرتغال

اقامت طلایی پرتغال نام  برنامه مهاجرتی  تابعیت کشور پرتغال می باشد که طبق قوانین وزارت امور خارجه این کشور و آژانس سرمایه گذاری و تجارت  بنیانگذاری شده است.این برنامه مناسب افرادی می باشد که تمایل دارند بدون نیاز به ویزا در اروپا اقامت و رفت وآمد داشته باشند ویا در پرتغال سرمایه گذاری و زندگی نمایند.

پرتغال کشوری ازاد و ثروتمند با آب و هوای معتدل مدیترانه ای مقصد بسیاری خانواده ها و توریستهای زیادی از سراسر جهان می باشد.برنامه سرمایه گذاری در کشور پرتغال در جولای سال 2015  وتوسط وزارت امور خارجه این کشور و AICEPتصویب شد.

شرایط سرمایه گذاری:

۱-علاقمند به سرمایه گذاری در یکی از پروژه های معرفی شده

۲- عدم سو پیشینه

۳-نبودن اسم متقاضی در لیست افرادی که دارایی بلوکه شده در اروپا داشته اند.

۴-پرداخت هزینه های پرونده

۵- اولین ورود به پرتغال با ویزای شینگن

۶-شرط ماندن در کشور پرتغال حد اقل ۷ روز در سال اول اقامت و ۱۴ روز  برای ۲ سال

po-areaمزایای تابعیت کشور پرتغال

کار و سکونت با شرایط آزاد و مستقل

  • تحصیل فرزندان در دانشگاههای انگلیسی زبان
  • تبدیل اقامت موقت به تابعیت دایم پس از ۱ سال
  • تردد آزادانه به اروپا و کشورهای عضو شینگن 170 کشور اروپایی
  • ایجاد بیزنس شخصی و ایجاد اشتغال در صورت علاقمندی
  • اخذ پاسپورت پرتغال پس از 6 سال از اخذ اقامت موقت
  • شرط ماندن و حضور فیزیکی در کشور پرتغال حد اقل ۷ روز در سال اول و ۱۴ روز  برای ۲ سال
  • این برنامه شامل همه اعضای خانواده و فرزندان زیر22 سال می باشد.

روشهای انتخابی سرمایه گذاری

۱- سرمایه گذاری در املاک  و خرید ملک به مبلغ ۳۵۰  هزار یورو در املاک داخل شهر ،مناطق شهری( امکان اجاره دادن ملک با سود سالیانه 4%)

۲-سرمایه گذاری مبلغ ۳۵۰ هزار در پروژه های تحقیقاتی  یا مبلغ ۲۵۰ هزار بدون بازگشت  در بازسازی پروژه های هنری و بازسازی فرهنگی

لازم به ذکر است افرادی که در املاک سرمایه گذار ی مینمایند امکان اجاره املاک با سود 4% را دارند.

هزینه تشکیل پرونده بسته به تعداد خانواده ۴۰-۵۰ هزار یورو می باشد.

مراحل و چگونگی تشکیل پرونده

ماه اول – تشکیل پرونده و ارایه مدارک لازم و تشکیل پرونده  جهت ویزای شینگن

  • ماه دوم – انتقال هزینه های سرمایه گذاری و پرونده و هزینه های سفارت پرتغال
  • ماه دوم تا پنجم سفر به پرتغال به مدت 5 روز  جهت سابمیت کردن پرونده اقامتی و  انجام تست بیومتریک

و دریافت اقامت موقت

علاقمندان به این برنامه لطفا با ما تماس حاصل فرمایند.

 تلفن رایگان از تهران:85312851 و شهرستان با کد 021

تلگرام:6478894165-1

ایمیل :info@canadacis.net

وب سایت: www.canadacis.net

Canada :647-889-4165

613-91-24858

/ طبقه بندی نشده

مطلب را به اشتراک بگذارید

درباره نویسنده

فریبا نامورراد

فریبا نامورراد کارشناس مستقل و رسمی مهاجرت وعضو جامعه مشاوران تایید شده مهاجرت در کانادا می باشد. خانم نامورراد فارغ التحصیل رشته حقوق مهاجرت از کانادا بوده و دارای سالها تجربه همکاری با وکلای مجرب کانادایی در امور حقوقی و مهاجرت به کانادا می باشند. همچنین عضو مهمترین انجمن های حرفه ای امور مهاجرت به کانادا به شرح ذیل است:
– عضو رسمی جامعه مشاوران مهاجرت کانادا ICCRC با شماره عضویت R416239
– عضو انستیتو کانادایی مهاجرت CMI
– عضو انجمن مشاوران حرفه اي مهاجرت در کانادا (CAPIC)
– عضو انجمن مشاوران مهاجرتی ایرانی- کانادایی (ICAIC)
– Commissioner for Oaths گواهی تایید امضا