ویزای افراد خاص-E 11

گرین کارت آمریکا بدون نیاز به کارفرما جهت افراد موفقامریکا3
دولت آمریکا جهت چند گروه عمده ورزشکاران، هنرمندان ، اساتید دانشگاه و مدیران ارشد در سطح و رتبه بین المللی برنامه مهاجرتی دارد بنام E-11 . افرادی که دارای هر یک از این تواناییها باشند چنانچه در هرکدام از زیر مجموعه های زیر دارای تخصص و مهارت بین المللی هستند می توانند به راحتی از برنامه E-11 استفاده نموده و درمدت زمان کوتاهی (کمتر از یک سال ) موفق به مهاجرت به آمریکا شوند.
مدت زمان پروسه این قبیل پرونده ها طبق وب سایت وزارت خارجه آمریکا بین 6-8 ماه می باشد. منبع خبر
گروه با توانایی خارق العاده
این گروه در برگیرنده افرادیست که دارای توانایی خارق العاده در سطح بین المللی علمی- هنری- ورزشی ویا تجاری می باشند.متقاضی می بایستی از موارد ذکر شده در انتهای این صفحه حداقل 3 مورد را دارا باشد.
گروه اساتید دانشگاه و محققین
این دسته از متقاضیان می بایستی حد اقل 3 سال سابقه کاری در زمینه تدریس و تحقیقات در دانشگاه داشته باشند.متقاضیان این گروه محققان موفق و مطرح در سطح بین المللی می باشند.

گروه مدیران ارشد
متقاضیانی که حد اقل 3 سال سابقه مدیریت ارشد خارج از آمریکا داشته باشند. این افراد با اثبات سوابق مدیریتی و کاری خود ،موفق به اخذ ویزای آمریکا خواهد شد.تجار یا مدیران مطرح و موفق در سطح بین المللی از این روش می توانند جهت اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا اقدام نمایند.
شرایط لازم
داشتن مدال یا جوایز اینترنشنال- المپیادی ها
عضویت در گروه های مرتبط تخصصی
چاپ نشریه ،مقاله، مجله و غیره
نشان دادن مدارک داوران بین المللی یا دعوتنامه بین المللی
برگزاری نمایشگاه بین المللی و شرکت در نمایشگاههای مطرح هنری
دریافت اسکولارشیپ.گرنت یا دیگر جایزه های اکادمیک
کسب در آمد بالا مرتبط با حرفه و رشته متقاضی
موفقیت چشمگیر مطرح شده تجاری و هنری
جهت بررسی شرایط خود اینجا را کلیک نمایید.
جهت تماس با ما اینجا را کلیک نمایید
فریبا نامورراد ( کارشناس رسمی مهاجرت)
منبع خبر
مهاجرت به آمریکا