اقامت 5 ساله موقت کانادا

اقامت 5 ساله موقت کانادا

canada-visa-requirements-visa-768x432اقامت 5 ساله موقت کانادا یا ویزای مالتیپل. جهت الدین دانش اموزان.- تجار- صاحبان بیزنس و مشاغل – کارکنان دولت و فرهنگیان . این نوع ویزا اجازه اقامت 6 ماهه در کانادا را به مدت 5 سال به شما خواهد داد و مدت اقامت هر دوره 6 تا 12 ماه می باشد که پس از خروج از خاک مجددا و اتوماتیک تمدید خواهد شد. سپردن وثیقه ملکی و یا سپرده بانکی ضروری نمی باشد. با داشتن ویزای اقامت 5 ساله امکان تبدیل ویزا به ویزای تحصیلی یا کاری امکان پذیر می باشد. علاقمندان به خرید ملک در کانادا میتوانند از این نوع ویزا به عنوان راهی برای سرمایه گذاری در کانادا استفاده نمایند. جهت اطلاعات بیشتربه سایت ما مراجعه و یا با تلفن رایگان 85312851 به وقت اداری کانادا یعنی از 7 شب به بعد به قت تهران تماس حاصل فرمایید.کلیه ویزاها و درخواستها قانونی وبا نظارت وکیل مهاجرت انجام خواهد شد. دفترحقوقی و مهاجرتی فریبا نامورراد. کارشناس رسمی مهاجرت https://t.me/FARIBA_NAMVAR

www.canadacis.net

مهاجرت به کانادا و آمریکا
دفتر حقوقی و مهاجرتی کپیتال اینترنشنال؛فریبا نامور

مطلب را به اشتراک بگذارید

درباره نویسنده

فریبا نامورراد

فریبا نامورراد کارشناس مستقل و رسمی مهاجرت وعضو جامعه مشاوران تایید شده مهاجرت در کانادا می باشد. خانم نامورراد فارغ التحصیل رشته حقوق مهاجرت از کانادا بوده و دارای سالها تجربه همکاری با وکلای مجرب کانادایی در امور حقوقی و مهاجرت به کانادا می باشند. همچنین عضو مهمترین انجمن های حرفه ای امور مهاجرت به کانادا به شرح ذیل است:
– عضو رسمی جامعه مشاوران مهاجرت کانادا ICCRC با شماره عضویت R416239
– عضو انستیتو کانادایی مهاجرت CMI
– عضو انجمن مشاوران حرفه اي مهاجرت در کانادا (CAPIC)
– عضو انجمن مشاوران مهاجرتی ایرانی- کانادایی (ICAIC)
– Commissioner for Oaths گواهی تایید امضا