استان نواسکوشیا

NSCOTIAبرنامه جدید جذب مهاجر در استان نواسکوشیا

روز 1 ژانویه  امسال(2016) استان نوسکوشیا دو برنامه جدید جذب مهاجر را اعلام نمود.

این دو برنامه :

یکی  جذب دانشجویان  فارغ اتحصیل در این استان از طریق برنامه کار آفرینی – سرمایه گذاری می باشد و

دیگری برنامه  جذب سرمایه گذار و کار آفرین از کشورهای دیگر در این استان می باشد.

  از آغاز سال نو میلادی 2016 این برنامه ها  به اجرا در خواهد آمد و مهاجرین علاقمند به اقامت در کانادا و در این استان  می توانند در صورت واجد شرایط بودن از این روشها موفق به کسب اقامت دایم کانادا شوند

توجه: این برنامه  از برنا مه های سریع مهاجرت به کانادا خواهد بود،  به این دلیل که بلافاصله پس از قبولی  از استا ن یک ویزای کاری دو ساله جهت متقاضی و خانواده ایشان  صادر خواهد شد و متقاضی می تواند وارد کانادا شده و اقدام به سرمایه گذاری نماید و مرحله کسب اقامت دایم کانادا در داخل کشور طی خواهد شد.

اقدام از روش سرمایه گذاری در استان نواسکوشیا.

شرایط لازم جهت برنامه سرمایه گذار ی در استان

1- داشتن دارایی و سرمایه خالص حدود 600 هزار دلار کانادا

2- سرمایه گذاری به مبلغ 150 هزار دلار کانادا در یکی از شهر های استان

3- داشتن سوابق مدیریتی و یا بیزنسی  در 5 سال گذشته حد اقل 3 سال

توانایی دانش زبان انگلیسی  و داشتن مدرک زبا ن آیلتس با نمره 5

جزییات برنامه کار آفرینی دانشجویان در نواسکوشیا

افرادی که در کانادا فارغ التحصیل شده اند و علاقمند به راه اندازی بیزنس در کانادا می باشند،   می توانند از این برنامه استفاده نموده و اقامت دایم را کسب نمایند .شرایط لازم  :

  1. حد اقل یک سال قبل از اقدام نمودن می بایستی بیزنسی فعال را راه اندازی نموده  و حد اقل یک فرد کانادایی را در استخدام گرفته باشند
  2.  متقاضی می بایستی حد اقل به مدت دو سال در استان نواسکوشیا تحصیل کرده باشد و دارای مدرک تحصیلی از این استان باشد 
  3. سن متقاضی بین 21 تا 56 باشد
  4. دارای مدرک زبان آیلتس 5  جنرال باشد

جهت  بررسی شرایط خود لطفا از طریق تکمیل فرم ارزیابی یا ارسال رزومه با ما تماس حاصل فرمایید.