استان انتاریو

antiguaبرنامه مهاجرت انتاریو: کارآفرینی

برنامه سرمایه گذاری در استان انتاریو بدون از دست رفتن سرمایه اولیه

هر چند وقت یکبار، دولت انتاریو از افرادی که واجد شرایط هستند، دعوت می کند که برای  برنامه مهاجرت انتاریو –  ا زطریق کارآفرینی درخواست خود را ارائه دهند.

برنامه کار آفرینی استان انتاریو جهت جذب مهاجرانی است  که  دارای ایده کار آفرینی و سابقه مدیریت بیزنس می باشند  .

مدت زمان رسیدگی به این نوع پرونده ها بسیار سریعتر و مناسب تر در مقایسه با برنامه های دیگر می باشد.

جهت متقاضیان این برنامه ابتدا ویزای موقت توریستی صادر خواهد شد که متقاضی فرصت بازدید از منطقه و یافتن برنامه و اطلاعات مناسب جهت ایجاد را بدست میاورد.

متقاضی می بایستی در استان انتاریو  با مرکزیت تورونتوی بزرگ قادر به سرمایه گذاری باشد.

مراحل تشکیل پرونده:

PROP21- ارسال درخواست تقاضانامه به اداره مهاجرت

2- انجام سفر توریستی تجاری در استان

3- ایجاد و یا خرید بیزنس مورد نظر

4- درخواست ویزای کاری موقت جهت مدیریت بیزنس

5- درخواست اقامت دایم جهت اخذ کارت پی ار

اگر درخواست شما مورد قبول واقع شود، باید قرارداد اجرای تعهدات     Performance   Agreement را امضاء کنید که در آن شرح تعهدات شما برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در انتاریو مشخص شده است. به شما نامه ای داده می شود که با ارائه آن به وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا، می توانید برای ویزای کار موقت درخواست بدهید تا بیزنس خود را در انتاریو تاسیس کنید. لطفا در نظر داشته باشید که وزارت مهاجرت و شهروندی مسئول صدور ویزای کار موقت میباشد.

– اگر به تعهدات خود تحت قرارداد اجرای تعهدات عمل کنید، برای دریافت اقامت دائم تحت برنامه مهاجرت انتاریو برای کارآفرینی انتخاب خواهید شد.

– افراد منتخب باید ظرف شش ماه درخواست اقامت دائم خود را به وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا ارسال نمایند.

شرایط لازم:

 

1- سابقه کاری

سابقه تجارت ( بیزنس)  حداقل 36 ماه  در 60 ماه گذشته

(در خصوص تجربه کاری، شما باید یا صاحب بیزینس یا مدیر ارشد باشید.)

 

2- سرمایه خالص:

  • اگر محل بیزنس پیشنهادی شما در تورنتوی بزرگ باشد که شامل شهر تورنتو، دورهم، هالتون، یورک و پیل ریجنز می شود، حداقل سرمایه خالص لازم 1500000 دلار کانادا می باشد.
  • اگر محل بیزنس پیشنهادی شما خارج از تورنتوی بزرگ است، حداقل سرمایه خالص شما باید 800000 دلار کانادا باشد.
  • اگر بیزنس پیشنادی شما در بخش ICT / مخابرات دیجیتالی باشد، صرفه نظر از محل بیزنس، حداقل سرمایه خالص باید 800000 دلار کانادا باشد.

 

3- مبلغ سرمایه گذاری:

  • اگر محل بیزنس پیشنهادی شما در تورنتوی بزرگ باشد، حداقل سرمایه گذاری فردی شما باید 1000000 دلار کانادا و حداقل مالکیت سهام باید 33.3 درصد باشد.
  • اگر محل بیزنس خارج از تورنتوی بزرگ است، حداقل سرمایه گذاری فردی 500000 دلار کانادا و حداقل سهام 33.3 درصد است.
  •  اگر بیزنس  پیشنهادی شما در بخش ICT / مخابرات دیجیتالی باشد، صرفه نظر از محل بیزنس، حداقل سرمایه گذاری فردی 500000 دلار کانادا و حداقل مالکیت سهام 33.3 درصد است.

4- اشتغال زایی

  • شما باید حداقل دو شغل تمام وقت دائم برای دو نفر که دارای اقامت یا شهروندی کانادایی هستند ایجاد کنید.

5- سفر اکتشافی

اگر قصد دارید که بیزنسی که موجود است خریداری کنید، باید حداقل یک بازدید مقدماتی ظرف 12 ماه قبل از ارسال درخواست خود، مرتبط با بیزینس از انتاریو کرده باشید.

داشتن حداقل الزاماتی که در بالا قید شد برای واجد شرایط بودن الزامی است. اگر با یک شریک کاری که مایل به مهاجرت میباشد درخواست می دهید، شریک شما هم باید واجد شرایط باشد. برای مثال اگر شما و شریکتان قصد دارید بیزنسی در منطقه تورنتوی بزرگ تاسیس کنید، باید هر کدام حداقل میزان تجربه لازم و سرمایه خالص لازم  را دارا باشید و هر کدام یک میلیون دلار جمعا دو میلیون سرمایه گذاری کنید و جمعا برای حداقل چهار نفر شغل تمام وقت دائم ایجاد نمایید. اگر قصد دارید که یک بیزینس موجود را خریداری کنید، باید هر دو سفر مقدماتی را انجام دهید.

منبع اصلی در زیر میباشد

OINP Entrepreneur Stream guide.

دفتر مهاجرتی و حقوقی فریبا نامورراد

کارشناس رسمی مهاجرت R416239

تلفن رایگان از تهران:85312851

کانادا:6139124858 و 6478894165

WWW.CANADACIS.NET